Prijzen en Route

Le Magnerès , 81250 st André, Alban , Departement Tarn, Frankrijk. Tel 0033-56355-9884
Prijzen overnachting 5,50 pp per nacht ; honden 1 ; Diner inclusief drankje 12,00
Met de auto: Parijs, Orleans, Limoges, Montauban, Albi. Vanaf Albi de D999 richting Millau.Vanaf Alban de D53 richting Villeneuve sur Tarn. Ongeveer 2km voor dit plaatsje ligt de boerderij. Sommige mensen rijden de hele route in een dag, wijzelf rijden altijd met een nachtelijke tussenstop. Het is ten slotte ongeveer 1300 kilometer.
Openbaar vervoer: TGV Parijs-Bordeaux-Toulouse. Van daaruit de stoptrein naar Albi. Hier wordt je opgehaald tegen bustarief. Vanuit Nederland is dit in een dag te doen.
Iets verder dan Villeneuve ligt Trébas alwaar boodschappen te halen zijn. Er is daar een kanoverhuur en ook zijn er wat terrasjes en restaurants. Voorts wemelt het in deze streek van de oude kastelen en bezienswaardigheden.
Reserveren is niet strikt noodzakelijk, als je wilt kun je op de bonnefooi komen en met name buiten de schoolvakanties om is dat geen probleem.Wel is het zo dat de rust en ruimte die we pretenderen te kunnen geven ook waar willen kunnen maken. Wanneer je ons telefonisch verwittigt van je komst ben je dan ook zeker van een plekje. Het zijn ten slotte 'maar' 5 oases die we aan kunnen bieden. Groepen zijn van harte welkom , een zekere flexibiliteit ten aanzien van de beperkte voorzieningen is echter nodig. Honden eveneens welkom !
VOORPAGINA UITWIJDING FOTOS VAN DE PLEK WAT WE NOG MEER KWIJT WILLEN ONS E-MAILEN